Nationale Museumweek: speciaal programma

Vanwege de nationale museumweek en ter ere van onze nieuwe aankoop staat zaterdag 8 april Lucienne Bloch centraal in ons museum.

Dagje uit deze zaterdag? Kom naar Leerdam! Om 11.00 uur en 13.00 uur wordt er een lezing gegeven in het museum over Lucienne Bloch, je kunt dan gelijk het nieuw aangekochte werk van haar bewonderen. De lezing is voor alle bezoekers toegankelijk! Aansluitend geven glasblazers Josja Caecilia en Emil Kovac demonstraties in de glasblazerij om 12.30 uur en 14.30 uur, geïnspireerd door het werk van Bloch blaast Josja hoofden van bekende figuren en Emil sculpturen van verschillende etnische achtergronden.

Ontdek de schatten van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam, kom naar de #nationalemuseumweek #OnsEchteGoud!