High Tea aan de Linge

Bekijk de topstukken en diverse tentoonstellingen in het Glasmuseum, geniet van een high tea en zie hoe glas gemaakt wordt in de Glasblazerij.

In Cochius’ Keuken wordt een heerlijke high tea geserveerd zodat je tijdens het bezoek aan het museum gezellig kan bijpraten met familie en vrienden onder het genot van heerlijke lekkernijen die vers zijn bereid in onze eigen keuken. Zijn er kinderen bij? Zij kunnen tijdens de high tea zelf koekjes bakken!

Het arrangement High tea aan de Linge bestaat uit:

• Bezoek aan het Glasmuseum, ca. 1 uur
  • High tea in Cochius’ Keuken, om 14.00 uur
  • Bezoek aan de Glasblazerij, ca. 1 uur

‘High tea aan de Linge’ dient gereserveerd te worden (0345 614 960). Wij zorgen ervoor dat de high tea klaar staat.

De arrangementsprijs bedraagt € 25,- per persoon.
Maximaal 25 personen.

De High Tea kan worden uitgebreid met een glas prosecco, extra koffie en thee en extra hapjes. De prijs bedraagt dan € 29,50,- per persoon.