High Tea aan de Linge

Bekijk de topstukken en diverse tentoonstellingen in het Glasmuseum, geniet van een high tea en zie hoe glas gemaakt wordt in de Glasblazerij.

Bekijk topstukken in het Nationaal Glasmuseum, geniet van een high tea en zie hoe glas gemaakt wordt in de Glasblazerij. In Cochius’ Keuken kunt u tijdens uw bezoek aan het museum gezellig bijpraten met familie en vrienden onder het genot van een high tea met heerlijke lekkernijen die vers zijn bereid in onze eigen keuken. Komt u met kinderen? Zij kunnen tijdens de high tea zelf koekjes bakken!

Het arrangement High tea aan de Linge bestaat uit:

• Bezoek aan het Glasmuseum, ca. 1 uur
  • High tea in Cochius’ Keuken, om 14.00 uur
  • Bezoek aan de Glasblazerij, ca. 1 uur

‘High tea aan de Linge’ kan alleen na reservering (0345 614 960). Dan zorgen wij ervoor dat de high tea voor u klaar staat. Graag vernemen wij ook of er kinderen bij aanwezig zijn die koekjes willen bakken. In het Nationaal Glasmuseum of in de Glasblazerij liggen de vouchers voor u klaar, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw dag!

De arrangementsprijs bedraagt € 25,- per persoon.
Maximaal 25 personen.

Desgevraagd kunt u van een High Tea de Luxe gebruik maken. De High Tea wordt uitgebreid met een glas prosecco, extra koffie en thee en extra hapjes. De prijs bedraagt € 29,50,- per persoon.