Horeca

Op beide locaties kun je genieten van heerlijke koffie, huisgemaakt gebak of een uitgebreide lunch.

Ook voor een High Tea!

Cochius’ Keuken in het museum

Op de plek waar voor de legendarische fabrieksdirecteur P.M. Cochius zijn maaltijden werden bereid bevindt zich nu het gezellige museumrestaurant Cochius’ Keuken. Hier bakken Ed en zijn team heerlijke taarten, serveren zij huisgebakken brood, dampende soep en een uitgebreide High Tea. Op mooie zomerse dagen is het fijn vertoeven in de prachtige museumtuin.

De Uitblaserije in de Glasblazerij

In de Glasblazerij presenteert brasserie de Uitblaserije een betaalbare kaart. Klazien en haar team serveren lekkere royaal belegde, vers afgebakken broodjes, diverse tosti’s  en een uitgebreid “Leerdams twaalf-uurtje”. Kinderen kunnen genieten van een portie oud-Hollandse poffertjes. Even uitblazen op het terras, met een prachtig uitzicht op de historische stadswal, genietend van een verkoelend drankje met een lekkere bitterbal? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Klik hier voor de mogelijkheden.