Nationaal Glasmuseum op Dutch Design Week 2017

Negen dagen lang presenteert Dutch Design Week op 110 locaties in Eindhoven ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers.

Het Nationaal Glasmuseum zal tijdens DDW ’17 te gast zijn bij Beeldenstorm/Daglicht . Van 21 t/m 29 oktober kunnen bezoekers kennis maken met het materiaal glas en de vele mogelijkheden er van. Er zullen glasblazers zijn die informatie geven over het werk en de Syrische glasblazer Zuhier Alkazzaz geeft traditionele glasblaasdemonstraties in de werkplaats. Hij werkt vanuit een mobiele oven die hij samen met Bernard Heesen gebouwd heeft.

Afgelopen zomer vond het event ‘Cities of Glass’ plaats in Leerdam wat eindigde met een tentoonstelling in KunstFort Asperen, ook tijdens DDW ’17 besteden we aandacht aan het werk wat er toen gemaakt is. Onder andere De La Torre Brothers en Hans van Bentem’s werk is te zien in Eindhoven.

Kaarten kopen voor DDW ’17? Klik dan hier.
Je vind het Nationaal Glasmuseum tijdens DDW ’17 op het volgende adres:

Gasfabriek 12, building 3
5613CP Eindhoven