Reünie 20-jarig jubileum glasblazerij - zaterdag 3 november

Al aangemeld?

In 1998 startte de gemeente Leerdam, met de inzet van veel actieve inwoners en glasliefhebbers, het Glascentrum/ de glasblazerij. Wat ooit klein begon is nu, na 20 jaar, een onmisbaar element van Glasstad Leerdam én van het Nationaal Glasmuseum. Tienduizenden bezoekers per jaar bewonderen het glasblazen.

Zo’n jubileum vraagt er om gevierd te worden, zeker met hen die dit mogelijk hebben gemaakt: medewerkers en oud-medewerkers, betaald en onbetaald.
Daarom organiseert het Nationaal Glasmuseum, in samenwerking met de Gemeente Leerdam, een reünie. In eerste instantie was de datum hiervoor vastgesteld op zondagochtend 9 september. Maar om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen deze reünie bij te wonen, hebben wij besloten deze te verplaatsen naar  zaterdag 3 november van 17.00 tot 19.00 uur, locatie glasblazerij.  We hopen op je begrip hiervoor.

Ben jij oud-medewerker of werk je nog steeds voor de glasblazerij, betaald of onbetaald? Meld je dan direct aan via deze aanmeldlink!

Werkt de link niet? Meld je dan aan via reserveringen@nationaalglasmuseum.nl