Winkel glasblazerij open vanaf 28 april

Een date met het mooiste glas uit Leerdam!

Vooruitlopend op de verwachte heropening van museum en glasblazerij op 26 mei a.s. zal de winkel van de glasblazerij aan de zuidwal vanaf 28 april geopend zijn. De winkel is geopend volgens de reguliere openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 17:00. Opening betreft alleen de winkel; het is niet mogelijk een recreatief bezoek te brengen aan de werkvloer van de glasblazerij en ook de museumlocatie blijft gesloten.

Wegens de voorschriften met betrekking tot het aantal bezoekers in relatie tot de winkeloppervlakte kan het voorkomen dat u verzocht wordt even te wachten.

Voor bezoek aan de winkel van de glasblazerij geldt verder:

1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Wij verwelkomen u graag als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

2.Ā Betaal zo veel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

3. Volg altijd de hygiƫnemaatregelen.

6. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

7. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers van de glasblazerij.