Taxatiedag 19 november 2021

De lang verwachte taxatiedag is weer terug!

De lang verwachte taxatiedag is terug in het Nationaal Glasmuseum! Ontdek het verhaal en de waarde achter objecten. Gecertificeerd registertaxateur Marcel Brouwer en conservator Hélène Besançon kijken er graag naar!

Taxatie (maximaal 2 objecten) is gratis na toegang tot het museum (betaald / Museumjaarkaart). Komt u met – maximaal – 2 personen dan maakt u 1 reservering voor de taxatie. Voor beide personen geldt vereiste van toegang tot het museum (betaald / Museumjaarkaart). Voor toegang tot het museum dient u te beschikken over een Coronatoegangsbewijs.

Aanmelden voor de taxatiedag ? Ga naar de reserveringsmodule en klik op 19 november op een tijdslot van 30 minuten waarbinnen u denkt te arriveren bij de museumlocatie (Lingedijk/Leerdam). Taxatie vindt binnen elk tijdslot plaats op volgorde van binnenkomst.