Vacature: Publieks- medewerkers

Oproepbasis, vanaf 16 jaar.

Glasmuseum

De vacature:

Bij het Nationaal Glasmuseum werken we elke dag aan een topbeleving voor onze gasten, in het museum én bij de glasblazerij. Op beide locaties wordt tijdens openingstijden de operationele bedrijvigheid in goede banen geleid door een team van vrijwilligers, publieksmedewerkers en een floormanager. Samen borgen zij een constante dienstverlening.

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste allround Publieksmedewerkers vanaf 16 jaar, die op oproepbasis ons team komen versterken.

Werken in de weekenden en op feestdagen maakt onderdeel uit van deze functie. Zo nu en dan zal de publieksmedewerker ook in de avonduren beschikbaar moeten zijn.

Jij:

• Bent die opgewekte en sociaal vaardige persoon waar iedereen zich welkom bij voelt.
  • Hebt een open houding en met je proactieve werkhouding steek je de handen uit de mouwen.
  • Hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Hebt ervaring in hospitality, toerisme of retail.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in minimaal Nederlands en Engels.

Wij:

• Maken je primair verantwoordelijk voor alle voorkomende operationele taken in de publieksontvangst.
  • Hebben in jou een actieve en zelfstandige hands-on collega.
  • Vertrouwen op jouw wakend oog waar het gaat om orde en netheid.
  • Hebben in jou een topverkoper van ons product.
  • Belonen je met een marktconform salaris volgens de museum cao, functieschaal 3.

Werkzaamheden:

• Uitvoeren van alle voorkomende dienstverlenende en faciliterende werkzaamheden;
  • Beantwoorden van vragen of verwijzen van bezoekers, bediening kassa, ticket controle, horeca-ondersteuning, begeleiding van mindervaliden bezoekers, helpen bij de begeleiding van activiteiten en evenementen, geven van voorlichting bij het glasblazen, telefoonbeantwoording, reserveringen plaatsen;
  • Bewaking van netheid publieksruimten, ondersteuning bij het klaarzetten/ombouwen van de zalen, helpen bij het opstarten en afsluiten (incl. kassa-opmaak, opruimen en algemene schoonmaak), aanvullen van de voorraden.

Zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@nationaalglasmuseum.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Mail ons met je vraag en we bellen je terug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.