Fopglas Experience: beleef het zelf!

In de museumtuin kun je tijdens je bezoek met de Fopglas Experience zelf ervaren hoe het is om uit fopglazen te drinken.

Fopglas Experience - Nationaal Glasmuseum

Als onderdeel van onze tentoonstelling ‘Glas als ijsbreker’ zijn in de glasblazerij door glasblazer Marc Barreda in samenwerking met glasexpert Kitty Laméris eeuwenoude fopglazen gereproduceerd. Dit maakt het mogelijk om als bezoeker te ervaren hoe het is om uit zo’n glas te drinken zonder onze fragiele museumcollectie daarvoor in gevaar te hoeven brengen.

De Fopglas Experience is te boeken via de telefoon of email en vindt plaats in de tuin van het Glasmuseum. Wil jij ook weten hoe het is om gefopt te worden door deze eeuwenoude slinkse ontwerpen? Dan zien we je snel tijdens de Fopglas Experience!

De Fopglas Experience is als toevoeging aan het museumbezoek te boeken, informeer naar de beschikbare data.
Prijs: 5 euro per persoon.

Reserveer telefonisch (dinsdag tot en met vrijdag) via +31 (0)345 – 614 960
of via de mail reserveringen@nationaalglasmuseum.nl