Masterclass Royal Talens

Op 26 september geeft Royal Talens een masterclass in onze Glasblazerij. Schrijf je nu in!

Royal Talens

Als moedermerk van onder andere Bruynzeel, Ecoline en Rembrandt stimuleert Royal Talens al meer dan 120 jaar wereldwijd creatieve expressie. En op 26 september geven ze een masterclass in onze Glasblazerij!

Verloop van de dag
Je zal beginnen met een rondleiding door de Glasblazerij, daarna nemen docenten Abdalla Ajaj en Egon de Regt het over. Na een introductie ga je met hen kijken naar de meester glasblazer Gert Bullee en leer je hoe je deze het beste op het doek vangt. Je werkt met een paar verschillende poses van de glasblazer waaruit je zelf je favoriete compositie kiest. Of oefen je liever even op een mooi stilleven van de glasbollen (de ‘kleurenstaaltjes’ voor de glasblazers) of het rek met oud gereedschap? Abdalla en Egon geven uitleg over vormen, diepte, licht/donker. Na de lunch werk je de schets uit met Cobra olieverf.

Ben jij erbij? Geef je dan hier op!

Met de code “Glasmuseum2022” krijg je 15% korting op de masterclass.