Beschilder een glas in art deco stijl = VOLGEBOEKT

Minder gemakkelijk dan het lijkt, een glas beschilderen in art deco stijl. Leer het van Marleen van Zwienen!

12 augustus 2018
13.30 - 15.30 uur – Het glasmuseum

Deze workshop is helaas volgeboekt, maar gelukkig bieden wij nog veel meer leuke workshops aan! 

Marleen van Zwienen is beeldend kunstenaar en werkt veel met glas. Bij de workshop ‘Beschilder een glas in art deco stijl’ begint ze met een korte rondleiding door het museum langs een aantal mooie voorbeelden van beschilderd glas en van de art deco stijl. Vervolgens krijg je een korte uitleg over het maken van een ontwerp en de gereedschappen die je gebruikt bij het beschilderen. Met deze kennis ga je aan de slag en schilder je je eigen ontwerp op een drinkglas. Het glas krijg je van Marleen en hoef je niet zelf mee te nemen (tenzij je graag een glas naar eigen keuze wilt beschilderen).

Leeftijd
De workshop is zeer geschikt voor volwassenen en kind(eren) vanaf 10 jaar. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt €17,50 inclusief entree museum, drinkglas en andere materialen. Museumkaart niet van toepassing.

Reserveren
Voor deze activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk! Minimum aantal deelnemers 8, maximum aantal 16.
Reserveren kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.