Blaas zelf een pompoen! Deze workshop is helaas VOL

Wat is er mooier dan in de herfst zelf een pompoen te blazen van glas? Een leuke mini-workshop met een prachtig blijvend resultaat!

13 oktober 2018 – 26 oktober 2018
Tijd en data zie onder – De glasblazerij

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om glas te blazen? Dat kan! Tijdens de mini-workshop glasblazen wissel je van plaats met de glasblazer en blaas je zelf een glazen pompoen.

Tijdens deze leuke workshop ervaar je hoe het is om met vloeibaar heet glas te werken. Onder leiding van een professionele glasblazer ga je aan de slag met het maken van jouw pompoen.  Eerst kies je wat bijpassende kleuren, vervolgens neem je plaats op de glasblazersstoel en blaas en vorm je het klompje glas tot een prachtige pompoen.

Voor jong en oud
Zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen aan de activiteit deelnemen. Kinderen t/m 16 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Prijs

Het blazen van een glazen pompoen kost € 30,- per persoon, inclusief entree voor de glasblazerij. De toegangsprijs voor toeschouwers die zelf niet blazen is € 8,00 (bezoekers in het bezit van een Museumkaart betalen niets).

Actie voor Museumkids

Kinderen met een Museumkidskaart betalen in de herfstvakantie vanaf 16 t/m 26 oktober niet € 30,–, maar € 25,–!

Data en tijden:

De workshop duurt 20 minuten en wordt gegeven op de volgende data en tijden:

• Zaterdag 13 oktober – vol
  • Zondag 14 oktober – vol
  • Dinsdag 16 oktober
  • Woensdag 17 oktober
  • Donderdag 18 oktober
  • Vrijdag 19 oktober -vol
  • Zaterdag 20 oktober – vol
  • Zondag 21 oktober – vol
  • Dinsdag 23 oktober – vol
  • Woensdag 24 oktober – vol
  • Donderdag 25 oktober – vol
  • Vrijdag 26 oktober

Tijden
Zondagen: van 12.00 tot 16.00 uur.

Andere dagen: van 10.00 tot 16.00 uur.

De mini-workshops zijn altijd erg populair, dus reserveren is noodzakelijk!
Dit kan van dinsdag t/m zondag via + 31 (0) 345 614 960.

Let op:

Wanneer de pompoen klaar is, moet hij eerst de koeloven in. Na een aantal dagen kan hij worden opgehaald of opgestuurd.