Kom je eigen sneeuwbal blazen in de kerstvakantie! ALLE DAGEN ZIJN HELAAS VOLGEBOEKT

Wat is er mooier dan rond de kerst zelf een sneeuwbal te blazen van glas? Een leuke mini-workshop met een prachtig blijvend resultaat!

26 december 2018 – 6 januari 2019
Tijd en data zie onder – De glasblazerij

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om glas te blazen? Dat kan! Tijdens de mini-workshop glasblazen wissel je van plaats met de glasblazer en blaas je in de kerstvakantie een eigen sneeuwbal.

Tijdens de mini-workshop glasblazen ervaar je hoe het is om met vloeibaar heet glas te werken. Onder leiding van een professionele glasblazer ga je aan de slag met het maken van jouw sneeuwbal. Eerst kies je nog wat bijpassende kleuren bij het wit van de sneeuwbal. Vervolgens neem je plaats op de glasblazersstoel en blaas en vorm je het klompje glas tot een prachtige sneeuwbal.

Voor jong en oud
Zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen aan de activiteit deelnemen. Kinderen t/m 16 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Het blazen van een sneeuwbal kost € 30,- per persoon, inclusief entree voor de Glasblazerij. De toegangsprijs voor toeschouwers die zelf niet blazen is € 8,00 (bezoekers in het bezit van een Museumkaart betalen niets).

De workshop duurt 20 minuten en wordt gegeven op de volgende data en tijden:

Helaas, alle dagen zijn volgeboekt.

  • Woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) VOL
  • Donderdag 27 december – VOL
  • Vrijdag 28 december – VOL
  • Donderdag 3 januari 2019
  • Vrijdag 4 januari – VOL
  • Zaterdag 5 januari – VOL
  • Zondag 6 januari – VOL

Tijden
Tweede Kerstdag en zondag 6 januari: van 12.00 tot 16.00 uur.

Andere dagen: van 10.00 tot 16.00 uur.

Reserveren
De mini-workshops zijn altijd erg populair, dus reserveren is noodzakelijk!
Dit kan van dinsdag t/m zondag via + 31 (0) 345 614 960.

Let op: 

Wanneer de sneeuwbal klaar is, moet hij eerst de koeloven in. Na een aantal dagen kan hij worden opgehaald of opgestuurd.