Maak een art deco sieraad van glazen kraaltjes - GEANNULEERD - wel nog op 16/9

Ga aan de slag met kralen. Leer de fijne steekjes van Floor Kaspers!

19 augustus 2018
13.30 - 16.00 uur – Het glasmuseum

Floor Kaspers is beeldend kunstenaar. Zij maakt kralenwerk, juwelen en sculpturen van glas. Bij deze workshop begint Floor met een introductie van kleine kralen en hoe deze gebruik worden tijdens de art deco periode. Vervolgens geeft ze uitleg over de ‘Peyote’ steek. Deze steek leent zich goed voor beginners en geeft direct mooie resultaten en mogelijkheden. Met deze kennis ga je aan de slag om met de hand, met alleen naald en draad, kralen in een ring te weven in een patroon. Aan het einde van de workshop ga je voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen voor toekomstige projecten.

Leeftijd
De workshop is zeer geschikt voor volwassenen en kind(eren) vanaf 12 jaar. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Overige data en tijden
De workshop ‘Maak een art deco sieraad van glazen kraaltjes’ vindt ook plaats op 16 september van 13.30 – 16.00 uur. 

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt €35,00 inclusief entree museum en materialen. Museumkaart niet van toepassing. Het materialenpakket voor iedere deelnemer bestaat uit kralen, schaar, naald, kralenmat en draadsmelter t.w.v. €10,00. Dit is een pakket waar iedereen vervolgens thuis mee
verder kan.

Reserveren
Voor deze activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk! Minimum aantal deelnemers 6, maximum aantal 10.
Reserveren kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.