Parfumworkshop - Stel je eigen geur samen

In deze workshop die bol staat van het ruiken aan de heerlijkste aroma's ga je je eigen parfum maken onder leiding van Roos Lubbers!

14 oktober 2018
13.30 - 15.30 uur – Het glasmuseum

Maak onder leiding van parfumconsultant Roos Lubbers in een middag je eigen parfum op basis van de zuiverste essentiële oliën. Deze workshop draait om geurbewustwording en staat bol van ruiken aan de heerlijkste aroma’s.Wat betekent onze neus nu eigenlijk voor ons en in hoeverre speelt dit een rol in ons dagelijks leven? Dit is meer dan je denkt…

De workshop begint met een rondje langs de parfumflessen in de tentoonstelling. Daarna ga je ‘blind ruiken’ aan allerlei essences. Nadat je deze geroken en geraden hebt, worden deze met elkaar besproken.Vervolgens krijg je een hand-out, flesje, pipet en etiket en ga je aan de slag met je eigen creatie. Wordt het een druppeltje lavendel, cederhout of toch citroen? Tussendoor is er voldoende ruimte voor persoonlijke geurvragen en over parfum in het algemeen.

Roos Lubbers is al van jongs af aan in de ban van geuren. Sinds 2001 geeft zij als onafhankelijk parfumconsultant parfumworkshops en geurtrainingen. Ook verzorgt ze buitenlandse parfumreizen en lezingen. Roos heeft diverse tv- en radiopresentaties op haar naam staan o.a. bij Tijd voor MAX, en wordt regelmatig geconsulteerd als autoriteit op geurgebied. Meer informatie over Roos kunt u vinden op www.parfumconsult.nl.

p.s.  zorg dat je voor aanvang van de workshop GEEN parfum opdoet, dus geurneutraal verschijnt.

Leeftijd
Deze geurige workshop is geschikt man of vrouw, jong of oud, eigenlijk voor iedereen met een neus.

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt €30,00 inclusief entree museum en materialen. Museumkaart niet van toepassing.

Reserveren
Voor deze activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk! Het maximum aantal deelnemers is 20.
Reserveren kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.