Workshop KNIPPERFROTJE - voor 10 - 80 jaar!

Een KNIPPERFROTJE is een nachtlampje met knipperende, gekleurde LED-lampjes! Met de soldeerbout ga je aan de slag en zet je deze zelf in elkaar.

5 januari 2018
11.00 uur, 13.00 uur en 15.30 uur – Het glasmuseum

Het KNIPPERFROTJE is een bijzonder nachtlampje. Het blijft de rest van je leven branden. Eibert Draisma, uitvinder, ontwerper en docent van de Design Academy Eindhoven, heeft het bedacht. Het bijzondere lichteffect ontstaat door knipperende gekleurde LED-lampjes, die allemaal geprogrammeerd zijn om in een bepaald ritme aan en uit te gaan.

In deze workshop ga je zelf met de soldeerbout aan de slag. Eibert begeleidt je daarbij en controleert het eindresultaat zorgvuldig, zodat je ervan verzekerd bent dat je een goed werkend nachtlampje hebt.

Dit is de leukste workshop ooit voor kinderen van 10 tot 80 jaar! En het kost maar € 10,– (excl. entree).

Meld je aan via ons boekingsnummer 0345-614 960 of mail naar info@nationaalglasmuseum.nl