Graveer zelf een winterglas!

Kom zelf een drinkglas graveren en maak er een echt winterglas van! Je leert er één te maken van beeldend kunstenaar Marleen van Zwienen.

5 januari 2019
14.00 - 16.00 uur – Het glasmuseum

Marleen van Zwienen is beeldend kunstenaar en werkt veel met glas. De workshop ‘Graveer zelf een winterglas!’ is een introductie-workshop waarbij je de beginselen van het glas graveren leert. De workshop begint met een korte rondleiding door het museum langs een aantal mooie voorbeelden van gegraveerd glas. Vervolgens krijg je een korte uitleg over het maken van een ontwerp en de gereedschappen die je gebruikt bij het graveren. Met deze kennis ga je aan de slag en graveer je je eigen ontwerp in een drinkglas en maak je er echt een winterglas van! Het glas krijg je van Marleen en hoef je niet zelf mee te nemen (tenzij je graag een glas naar eigen keuze wilt graveren).

Leeftijd
De workshop is zeer geschikt voor (groot)ouder(s) en kind(eren) vanaf 10 jaar. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt €20,00 inclusief drankje, een drinkglas om te graveren en andere materialen. Deelnemers aan deze workshop betalen geen entree voor het museum.

Reserveren
Voor deze activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk! Minimum aantal deelnemers 8, maximum aantal 16.
Dit kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.