Dagje Leerdam

Dit arrangement combineert de mooiste kenmerken van Leerdam: Glas en een boottocht over de Linge, de mooiste rivier van Nederland!

In de Glasblazerij zie je de beste glasblazers aan het werk terwijl een voorlichter uitleg geeft over de achtergrond en technieken. Daarnaast geniet je van een onvergetelijke rondvaart over het mooiste riviertje van Nederland. De lunch is inbegrepen in het arrangement, net als een stadswandeling door Leerdam.

Het arrangement Dagje Leerdam bestaat uit:

  • Bezoek glasblazerij (ca. 1 uur)

  • Rondvaart om 10.00 uur of om 14.30 uur  (duur ca. 90 minuten)

  • Een heerlijke lunch bij Brasserie “De Uitblaserije” of restaurant “Gasterij het Oude Posthuys”

  • Stadswandeling op eigen gelegenheid (duur ca. 90 minuten)

Mocht er geen boot varen om 10.00 uur of 14.30 uur, dan kunnen wij uw reservering omzetten naar de boot met vertrek om 12.00 uur. Hiervoor wordt GEEN meerprijs berekend.

Vaart er wel een boot om 10.00 uur of 14.30 uur en u wilt zelf de reservering omzetten naar 12.00 uur, dan moet er WEL € 3.00 p.p. bijbetaald worden.

Prijs

De arrangementsprijs bedraagt € 27,50 per persoon. Dit arrangement is niet mogelijk in combinatie met een museumkaart of kortingsvoucher. Kinderen t/m 17 jaar hebben gratis entree in de glasblazerij en rekenen de rondvaart en evt. de lunch apart af bij Rederij Leerdam of bij het restaurant van keuze.