Dagje Leerdam

Momenteel is het niet mogelijk dit arrangement te boeken

In de Glasblazerij zie je de beste glasblazers aan het werk terwijl een voorlichter uitleg geeft over de achtergrond en technieken. Daarnaast geniet je van een onvergetelijke rondvaart over het mooiste riviertje van Nederland. De lunch is inbegrepen in het arrangement, net als een stadswandeling door Leerdam.

Het arrangement Dagje Leerdam bestaat uit:

  • Bezoek glasblazerij (ca. 1 uur)

  • Rondvaart van 90 minuten

  • Een heerlijke lunch bij lunchcafé de Houtloods of  restaurant ’t Veerhuys.

  • Stadswandeling op eigen gelegenheid (duur ca. 90 minuten)

Mocht er geen rondvaart ingepland staan van 90 minuten maar wel van 120 of 180 minuten, kan ook hiervoor worden kiezen. Helaas moet er dan wel aan boord worden bijbetaald: € 3,00 (bij 120 minuten) respectievelijk € 7,50 (bij 180 minuten).

Prijs

De arrangementsprijs bedraagt € 27,50 per persoon, inclusief de rondvaart van 90 minuten. Dit arrangement is niet mogelijk in combinatie met een museumkaart of kortingsvoucher. Kinderen t/m 17 jaar hebben gratis entree in de glasblazerij en rekenen de rondvaart en evt. de lunch apart af bij Rederij Leerdam of bij het restaurant van keuze. Voor het tarief van de rondvaart verwijzen wij graag naar de website van Rederij Leerdam: https://rederijleerdam.nl/

Op de website van de rederij kunt u ook de ingeplande rondvaarten vinden onder de link: Vaarkalender.