The Glass High Tea

Eerst uitblazen bij een fascinerende demonstratie van onze glasblazers en dan met elkaar genieten van een heerlijke High Tea!

Niets zo fascinerend als het blazen van glas. Hitte, rook en vuur en het geheimzinnige proces van het vormen van vloeibaar glas werkt bijna hypnotiserend. Echt een uitje om zelf bij uit te blazen met je vriendinnen/vrienden/familie. In combinatie met de High Tea bij restaurant de Uitblaserije op dezelfde locatie heb je een geweldige dag!

De Uitblaserije is het gezellige restaurant in onze glasblazerij. Daar krijg je een heerlijke High Tea met  Engelse scones, mooi opgemaakte mini cupcakes, een puntje tiramisu, sandwiches, wraps en nog veel meer lekkernijen geserveerd. En natuurlijk thee met een variatie aan smaakjes.

Het arrangement ‘The Glass High Tea’ bestaat uit:

  • bezoek aan de glasblazerij
  • een complete, luxe High Tea

De prijs

De arrangementsprijs bedraagt € 22,50 per persoon. Voor kinderen t/m 17  jaar gelden lagere tarieven, informeer via onderstaand telefoonnummer.  Museumkaarthouders krijgen € 7,50 korting.
Maximaal 30 personen.

Reserveren

Voor dit arrangement dien je vooraf te reserveren via reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch via 0345-614960.

Wij zorgen er dan voor dat de High Tea op het door jouw gewenste tijdstip klaar staat.