Maak je eigen Aap Deco! (op 24 of 28 oktober)

Maak je eigen aap met gekke armen, benen en een staart, die leeft van lege batterijen! Eibert Draisma, bedenker van de Aap Deco, helpt je hierbij!

24 oktober 2018 – 28 oktober 2018
Tijden: zie onder – Het glasmuseum

Eibert zegt het zelf, hij heeft weer iets heel leuks bedacht…een Aap Deco! Een Aap Deco????

De vrienden van Eibert hadden het lang geleden al door. Zij weten al jaren dat hij liever tussen de bomen slingert als ze een boswandeling maken. Dat krijg je, als je diep in de jungle van Zambia bent geboren, zoals Eibert. Sommige vrienden beweren zelfs dat ze dit nog steeds aan zijn werk kunnen zien. Maar dat is natuurlijk grote onzin! Al maakt het misschien wel duidelijk waarom hij vroeger zo ontzettend goed was in turnen.

Tegenwoordig heeft hij meer verstand van ontwerpen en uitvinden dan van lianen en brulkikkers.
Dus toen het Nationaal Glasmuseum hem vroeg om een art deco workshop te bedenken, ging hij meteen aan de slag: kunststromingen zijn zó inspirerend! Het werd een Aap Deco!

Dus kom naar Leerdam en doe mee aan zijn workshop: Maak je eigen Aap Deco!

Tijdens deze workshop ga je een aap maken die op allerlei verschillende manieren in elkaar gezet kan worden en een echte Battery Eater is (d.w.z. dat hij leeft van lege AAA batterijen). Hoe handig is dat! Bedenk gekke armen, benen en uiteraard een staart. Ga aan de slag met de soldeerbout en maak jouw eigen aap met knipperende ogen!

Eibert Draisma is uitvinder, ontwerper en docent aan de Design Academy Eindhoven.

Leeftijd
De workshop is zeer geschikt voor volwassenen en kind(eren) vanaf 10 jaar. 

Tijden
Op woensdag 24 oktober wordt de workshop ‘Maak je eigen Aap Deco’ op de volgende tijdstippen gegeven:

  • Van 11.30 – 12.30 uur
  • Van 13.30 – 14.30 uur
  • Van 15.30 – 16.30 uur

Op zondag 28 oktober wordt de workshop ‘Maak je eigen Aap Deco’ op de volgende tijdstippen gegeven:

  • Van 12.00 – 13.00 uur
  • Van 14.00 – 15.00 uur
  • Van 16.00 – 17.00 uur

Prijs
We hebben nu een herfstvakantie actie! De prijs voor deze workshop voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt € 12,50 (i.p.v. € 17,50) inclusief entree museum en materialen. Voor kinderen met een Museum Kidskaart bedraagt de prijs voor deze workshop € 7,50.

Voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen bedraagt de prijs voor deze workshop € 16,50. Voor museumkaarthouders bedraagt de prijs voor deze workshop € 7,50.

Reserveren
Voor deze activiteit is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk! Het maximum aantal deelnemers is 12 per sessie. Reserveren kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.

Ontwerp van de Aap Deco
Alle Aap Deco's op een rij