Horeca

Inpandig bij de glasblazerij is een restaurant gevestigd. Bij museumbezoek kunnen wij catering laten bezorgen voor groepen van 6 tot 16 personen.

Voor de lekkere trek tijdens je bezoek!

GLASBLAZERIJ:
Inpandig bij de Glasblazerij is restaurant de Houtloods gevestigd. Indien je daar wilt lunchen, dineren of borrelen is het raadzaam om vooraf de zitplaatsen te reserveren (50 zitplaatsen). Bel voor informatie en reservering naar 0345-612721

MUSEUM: 
In het museum is een klein museumcafé ingericht met 20 zitplaatsen. Je kan daar zelf een drankje pakken met een zoete verwennerij (allerlei versgemalen koffievariëteiten, chocomelk, thee). Volgens het concept “betaal wat je het waard vindt” doneer je een vrijwillige bijdrage waarmee je het museum steunt.

CATERING MUSEUM TIJDENS GROEPSBEZOEK:
Als het museum met een groep wordt bezocht zijn er cateringmogelijkheden op dinsdag t/m vrijdag voor groepen tot 16 personen (grotere gezelschappen en bij specifieke dieetwensen verwijzen wij naar het restaurant in de glasblazerij). Groepscatering kan tot één week voorafgaand aan het museumbezoek gereserveerd worden. Geef bij de reservering aan of de groep het koffiearrangement en/of een luncharrangement wenst.

Voor informatie en het reserveren van groepscatering kun je mailen of neem telefonisch contact op T: 0345-614960 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur)

– Koffiearrangement:
Voor groepen tot 16 personen en gebaseerd op 30 minuten
Je kunt genieten van allerlei versgemalen koffievariëteiten, chocomelk en thee met een zoete verwennerij. Op basis van zelfbediening vragen wij een vaste vergoeding van €2,50 per warme consumptie. Wil je dat wij aan tafel serveren dan vragen wij €4 per warme consumptie.

– Luncharrangement voor groepen van 6 tot 12 personen:
Voor groepen van 6 tot 12 personen en gebaseerd op één uur
Prijs €17,50 per persoon. Wij zorgen dat de tafel is gedekt en zodra het gezelschap heeft plaatsgenomen serveren wij de lunch aan tafel. De lunch is samengesteld met verse producten van regionale leveranciers (desembrood wit en bruin, krentenbolletjes, boeren roomboter, Leerdammer kaas (v), huisgemaakte eiersalade met bieslook (v), gekookte ham, brie, Betuwe jam, chutney (v), rauwkost (v) en Betuwefruitsap, koffie en thee).

 

HORECA GROTE GROEPEN 
Grote groepen kunnen bij een aantal ondernemers terecht in de nabijheid van het Nationaal Glasmuseum. Deze horecagelegenheden zijn goed bereikbaar met een touringcar:
Restaurant Posthuys
Restaurant De Beren
Rederij Leerdam (voor allerlei consumpties of een lunch tijdens een rondvaart over de rivier De Linge)