Blaas zelf een kerstbal! (VOLGEBOEKT)

Een leuke mini-workshop met een prachtig blijvend resultaat

18 december 2019 – 22 december 2019
De glasblazerij

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om glas te blazen? Dat kan! Tijdens de mini-workshop glasblazen wissel je van plaats met de glasblazer en blaas je zelf een glazen kerstbal.

Tijdens deze leuke workshop ervaar je hoe het is om met vloeibaar heet glas te werken. Onder leiding van een professionele glasblazer ga je aan de slag met het maken van jouw kerstbal. Eerst kies je wat bijpassende kleuren, vervolgens neem je plaats op de glasblazersstoel en blaas en vorm je het klompje glas tot een prachtige kerstbal.

Voor jong en oud
Zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen aan de activiteit deelnemen. Kinderen t/m 16 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Het blazen van een glazen pompoen kost € 30,- per persoon, inclusief entree voor de glasblazerij. De toegangsprijs voor toeschouwers die zelf niet blazen is € 8,00 (bezoekers in het bezit van een Museumkaart betalen niets).

De workshop duurt 20 minuten en wordt gegeven van 10 tot 16 uur op:

  • Woensdag 18 december ( VOL)
  • Zaterdag 21 december (VOL)
  • Zondag 22 december (VOL)

Reserveren
De mini-workshops zijn altijd erg populair, dus reserveren is noodzakelijk!
Dit kan van dinsdag t/m zondag via + 31 (0) 345 614 960 of per email via reserveringen@nationaalglasmuseum.nl
Vermeld wel uw telefoonnummer, gewenste datum & aantal personen.

Let op:
Wanneer de kerstbal klaar is, moet hij eerst de koeloven in. Na een aantal dagen kan hij worden opgehaald of opgestuurd.