Ontdek de wereld van Lucienne Bloch

Met het Punkety Punk doehetzelfboekje ga jij zelf op onderzoek. Via allerlei opdrachten stoei je met de wereld van bijna 100 jaar geleden.

Samen met Lucienne Bloch, een hippe meid uit Amerika, ga jij op ontdekkingsreis in haar wereld van bijna 100 jaar geleden. Mode uit de jaren ’20? Automascottes uit de jaren ’30? Of woorden als ‘punkety punk’?  Na deze ontdekkingstocht weet je precies wat het is.

Ook word je door kunstenaars van nu aan het werk gezet. En kun je meedoen aan een echte ontwerpwedstrijd. Wie weet wordt jouw ontwerp wel uitgekozen om geblazen te worden in de glasblazerij. Jij mag dan bij dit feestje aanwezig zijn!

Komt het niet af in het museum? Geen probleem, het boekje neem je mee naar huis en thuis kun je er verder in lezen en werken.

Doe je mee???

Kom dan naar het museum én neem je mobiele telefoon mee, zodat je op Instagram kunt. Want op de pagina Glasmuseumjunior kom je nog veel meer te weten over art deco. Alvast een kijkje nemen? 

Wat kost het?

De ontdekkingstocht met het PunketyPunk!-boekje is gratis! Wel betaal je entree.  Deze is voor kinderen van 0 t/m 5 jaar is gratis, van 6 t/m 12 jaar  bedraagt deze € 7,50 per kind voor het museum.
Kinderen met een Museumkaart mogen altijd gratis naar binnen.

Zie verdere tarieven voor een bezoek aan locatie glasblazerij of een combibezoek: https://www.nationaalglasmuseum.nl/plan-je-bezoek/

Lucienne Bloch toont het eendje, dat zij heeft ontworpen en dat is gemaakt in persglas