Horeca

Op beide locaties kun je genieten van heerlijke koffie, huisgemaakt gebak of een uitgebreide lunch.

Ook voor een High Tea!

Cochius’ Keuken in het museum

In de voormalige keuken van de legendarische fabrieksdirecteur P.M. Cochius vindt u ons gezellige museumrestaurant Cochius’ Keuken. Hier bakt Meneertje Appeltaart dagelijks zijn befaamde taarten van de lekkerste appels uit de Betuwe. Bij de eerste stap in het museum komt de geur u al tegemoet…. Lekker bij de koffie maar ook wordt de lekkerste appeltaart geserveerd bij onze heerlijke High Tea. Op mooie zomerse dagen is het geweldig toeven in onze prachtige museumtuin

De Uitblaserije in de Glasblazerij

In de Glasblazerij presenteert brasserie de Uitblaserije een betaalbare kaart. Klazien en haar team serveren lekkere royaal belegde, vers afgebakken broodjes, diverse tosti’s  en een uitgebreid “Leerdams twaalf-uurtje”. Kinderen kunnen genieten van een portie oud-Hollandse poffertjes. Even uitblazen op het terras, met een prachtig uitzicht op de historische stadswal, genietend van een verkoelend drankje met een lekkere bitterbal? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Klik hier voor de mogelijkheden.