De kleurrijkste glaswinkels van Leerdam

Prachtige handgevormde vazen, schalen en objecten in verschillende prijsklassen

Beide winkels zijn vrij toegankelijk!

Vanaf 4 maart 2021 is de winkel van de glasblazerij aan de Zuidwal in Leerdam op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 13:00 geopend voor “winkelen op afspraak”. Voor een bezoek aan de winkel kunt u een reservering voor een tijdslot van 20 minuten maken via de agenda . Let op: voor “winkelen op afspraak” dient u uiterlijk 4 uur van tevoren een afspraak in te plannen.

Winkelen vanuit huis? In de webshop vindt u het mooiste #glasuitleerdam, geblazen in de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum. Daarnaast vindt u hier een kleine selectie van de oranjevaasjes die zijn uitgegeven door het museum.Klik hier voor de online-collectie!

Op beide locaties van het Nationaal Glasmuseum is een uitgebreide winkel ingericht. U treft daar allereerst de glasobjecten aan die door onze (meester)glasblazers zijn gemaakt. Naar eigen ontwerp en op ambachtelijke wijze gevormde schalen, vazen, bijzondere sculpturen etc.

Daarnaast verkopen wij Dutch Design van ons eigen label By Nationaal Glasmuseum. Met onder meer werk van Richard Hutten, Chris Kabel en Daphna Laurens.

Ook voor diverse glaskunstboeken (o.a. de bestseller Copier Compleet) en natuurlijk de beroemde Oranjevaasjes kunt u in onze winkel goed slagen (locatie Glasmuseum).

De museumwinkels zijn vrij toegankelijk.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17:00 uur
Zondag 12.00 – 17:00 uur

ambachtelijk glas uit eigen glasblazerij
Eigen label, Daphna Laurens